IMG_7723.jpg

vartalohoidot

 

Selän ihonpuhdistus

sis. alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittava puhdistus, naamio, hoitovoide

75€


Kuumakivihieronta

sis. selän kuorinta, kuumakivihieronta vartalolle

puolivartalo 53€

Kokovartalo 105€

Kuumakivihieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, jossa käytetään hitaasti lämpöä vapauttavia luonnon muovaamia basalttikiviä. Kivet tuntuvat iholla silkinpehmeiltä ja liukuvat iholla vapauttaen lämpöä kudoksiin. Hoitoelämys on syvärentouttava ja lihasjännitystä laukeiseva. Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä puhdistaa kehomme kuona-aineista sekä laittaa mahdolliset nestekertymät liikkeelle. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen. Kuumakivihieronta myös laukeisee kipu- ja stressitiloja sekä toimii apuna unettomuuteen. Hieronnassa käytämme puhtaita luonnonöljyjä.
Koe täydellinen rentoutuminen ja ihana lämmön tunne ihollasi!


Intialainen päähieronta

45€

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä ja Intiassa sitä on perinteisesti käytetty perhepiirissä perheenjäsenten hieronnassa.
Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikeitä, taputuksia, tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska, pää ja korvat.


Hoidosta saadaan apua mm.
päänsärkyyn
lihasjännityksiin
stressiin
unettomuuteen
hius- ja päänahan ongelmiin
energiatukoksiin


Hinnat sisältävät ALV 24%

Peruuttamattomista hoitoajoista perimme hoidon hinnan.