IMG_7570.jpg

laitehoidot kasvoille

Tuloksellista ihonhoitoa turvallisesti.

 

Ultraääni-ihonpuhdistus

sis. alkupuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus ja kuorinta, tarvittaessa pientä mekaanista ihonpuhdistusta, seerumin imeytys, kulmien muotoilu, naamio ja hoitovoide. Hoito tehdään ESSE tai pHformula tuotteilla.

79-80€


Ultraääni kasvohoidon yhteydessä

Ultraääni on tehokas ja hellävarainen ihonpuhdistusmenetelmä, joka kuorii ja nostattaa värähtelyn avulla epäpuhtaudet ihosta. Ihon aineenvaihdunta paranee ja ihon väri kirkastuu. Lisäksi ultraäänella on mahdollista parantaa tehoseerumien imeytymistä ihoon.

28€


Timanttihionta

sis.alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumi, naamio, hoitovoide.

70€

Timanttihionta ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon yhteydessä   28€


Timanttihionnan jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Hoitoa voidaan tehdä myös säännöllisesti tulosten säilyttämiseksi.

Merkittävimmät tulokset:
kuorii ja puhdistaa
-ihonväri kirkastuu
-uudistaa ja silottaa
-korjaa arpia ja pigmenttivirheitä
-voidaan tehdä myös silmänympärysiholle ja vartalolle


Kiinteyttävä ultraääni

sis. alkupuhdistus, kuorinta, kiinteyttävä ultraääni, naamio, hoitovoide.

75€

Timanttihionta ja kiinteyttävä ultraääni   105€

Ultraäänen värähtely saa aikaan reaktion, joka tuo uuden ihosolun nopeammin ihon pintaan ja näin aktivoi ihon uusiutumista. Ultraääni värähtelee miljoona kertaa sekunnissa ja kulkeutuu ihossa 0,3-3cm syvyyteen. Ultraääntä suositellaan kuuden kerran sarjahoitona 1-2 kertaa viikossa. Ensimmäiseen ja viimeiseen käsittelyyn olisi hyvä yhdistää myös timanttihionta. Kiinteyttävää ultraääntä voi tehdä myös vartalolle mm. vatsan alueelle, reisien ulkosyrjille, polvien sivuihin.


Hydrodermabrasio Clean

sis. puhdistus/kuorinta, imeytys, naamio, hoitovoide.

85€

Hydrodermabrasio Perfect Clean

sis. puhdistus/kuorinta, utraääni, imeytys, naamio, hoitovoide.

hieronnalla   130€

Hydrodermabrasio hoitomenetelmässä käytetään erityisesti suunniteltuja hydro-kuorinta hoitopäitä, jotka kuorivat ja puhdistavat ihoa hellävaraisesti käyttäen ihoa myötäilevää liikettä. Hoito on erittäin tehokas, mutta myös hellävarainen herkemmällekin iholle, koska laitteessa on jokaiselle ihotyypille useita eri hoitopäitä, jotka varmistavat yksilöllisen hoidon. Hydrodermabrasio hoitomuodon on kliinisesti todistettu parantavan ja häivyttävän ryppyjä ja hienoja juonteita, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia, rasvoittuvaa akneen taipuvaista ihoa ja pigmenttimuutoksia.


Radiofrekvenssi + Cryo kasvoille ja kaulalle

sis. alkupuhdistus, kuorinta, radiofrekvenssi, naamio+cryo, hoitovoide.

90€

& Decolteelle   110€

Radiofrekvenssi+Timanttihionta + Cryo

sis. alkupuhdistus timanttihionta, radiofrekvenssi, naamio+cryo, hoitovoide.

124€

Radiofrekvenssi+Cryo silmänympärysiholle

sis. alkupuhdistus, timanttihionta, radiofrekvenssi, naamio+cryo, hoitovoide.

55€

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho!


Diatermia (15-30min)

suonten, varsiluomien ja ihokarvojen poisto

40-57€

IHOKARVOJEN POISTO:
Diatermia neulalla poltetaan kasvualusta ja karvatuppi, josta karva kasvaa, jonka vuoksi karvanpoisto on pysyvää. Hoito soveltuu sekä tummille että vaaleille karvoille mutta karvan tulisi olla vähän vahvempaa. Karvan poistaminen vaatii useampia hoitokertoja pysyvän tuloksen saamiseksi. Hoitoa suositellaan pienille hoitoalueille.

PINTAVERISUONIEN POISTO:
Diatermialla voidaan poistaa myös laajentuneita hiusverisuonia, jotka kuultavat ihon läpi. Parhaiten hoito tehoaa selkeästi näkyviin ja yksittäisiin suoniin, joita yleisimmin esiintyy nenänpielissä, poskilla ja leuassa. Hoidon jälkeen iho yleisimmin punoittaa ja onkin tärkeää välttää ihon turhaa kastelemista ja koskettelua sekä meikkaamista noin vuorokauden ajan. Saunomista, uimista ja auringonottoa olisi hyvä välttää ainakin parin viikon verran käsittelystä.

VARSILUOMIEN ELI FIBROOMIEN POISTO:
Diatermialla pääset helposti ja vaivattomasti eroon kiusallisista varsiluomista. Luomille riittää vain yksi käsittelykerta. Saunomista, uimista ja auringonottoa olisi hyvä välttää noin viikon verran käsittelystä.


Mikroneulaus

sis. alkupuhdistus, tehoaine, mikroneulaus, naamio, hoitovoiteet

175€

Mikroneulaus + puudutus

215€

Mikroneulaus + carboksi-terapia

225€


TULOKSELLISTA IHONHOITOA TURVALLISESTI

 

Dermica Pen mikroneulausterapialla voidaan parantaa merkittävästi ihon ulkonäköä niin kasvoilla kuin vartalollakin. Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Sveitsiläinen Dermica Pen käyttää 11-neulaista neulapäätä, joka reijittää ihon kohtisuoraan. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti, mutta on paljon turvallisempi kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta. Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaa hoidon vaikutusta lisäämällä aktiiviaineiden imeytymistä ja vähentäen hoidon aiheuttamaa kipua. Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin iho alueelle sopivaksi. Näin voidaan hoitaa hellästi mutta tehokkaasti koko kasvot ,myös ongelmallinen silmänympärysalue, ja saada runsaasti tehoa ongelmakohtiin.

Automaattisella mikroneulauksella voidaan hoitaa:

  • Aknearpia, raskausarpia, muita arpia, kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä

  • Ikääntynyttä, auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta ja ryhditöntä ihoa

  • Hyperpigmentaatiota, arpijuovia, selluliittia ja laajentuneita ihohuokosia

Ihon luonnollinen uudistuminen ja korjaus:

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Ihon uusiutumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää 2-6 viikkoa, ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy, joten prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan. Tulos paranee kerta kerralta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat noin kuukauden välein.

Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että mikroneulaus myös vahvistaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät. Automaattista Dermicapeniä käytettäessä reikiä syntyy runsaasti enemmän kuin perinteisissä roller hoidoissa. Reijät syntyvät kohtisuoraan, joten kipu ja ihon pinnan vauriot ovat pienemmät kuin rollerhoidoissa.

Hoidon kulku:

Hoidon alussa desinfioitu iho puudutetaan tarvittaessa AneStop-puudutusaineella. Dermica Pen mikroneulauslaite tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta yksilöllisesti valitut tehoseerumit imeytyvät samalla ja välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Dermicapenissä käytetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoito päätetään yksilöllisesti valitulla naamiolla. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 1 kuukauden välein.

Toimenpiteet hoidon jälkeen:

Ihoa ei tulisi kosketella seuraavaan 6 tuntiin. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen. Saunaa, hikoilua ja hikijumppaa suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Auringonottoa on syytä välttää hoidon jälkeen 14vrk ja tämän lisäksi on käytettävä vähintään suojakerrointa 15. Lisäksi mikroneulauksen jälkeen iho kaipaa runsaasti tehokosteuttavia hoitotuotteita myös kotona.

Hoitoa ei tehdä:

  • Ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle

  • Aktiivinen ruusufinni, aktiivinen, tulehtunut akne ( yksittäiset näpyt voidaan kiertää)

  • MAREVAN lääkitys, voimakas kortisoni lääkitys

  • Huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys jos sinulla on taipumusta huuliherpekseen)

  • Psoriasis (tulehdustila), allergia puudutusaineelle

  • Tulehtunut atooppinen iho ( muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa "vahvistava" vaikutus)

 

Kaikissa sarjahoidoissa 6. kerta ilmainen!

Hinnat sisältävät ALV 24%

Peruuttamattomista hoitoajoista perimme hoidon hinnan.