IMG_7535.jpg

ESSE kasvohoidot

ESSE kasvohoidot ovat aina kokonaisvaltainen kokemus. Ihon oman mikrobiomin vaaliminen probioottien, prebioottien ja afrikkalaisten kasviaktiiviaineiden avulla on Essen hoitofilosofian ydin. Tehokkuuden lisäksi kasvohoidot sisältävät aina pienen rentouttavan hetken ja hoitojen sisältö vaihtelee ihon sekä sinun sen hetkisen tarpeesi mukaan.


ESSE - ihonpuhdistus

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, mekaanisen tai ultraääni-ihonpuhdistuksen, tehoaineen, kulmien siistimisen, naamion, hiuspohjan tai käsien hieronnan ja hoitovoiteen levityksen.

79€

Alle 16v.   60€

Alle 12v.   35€ 

sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hiuspohjan hieronta, hoitovoide     


ESSE DETOX - ihonpuhdistus

Syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito tehoseerumilla

sis. alkupuhdistus, esikäsittelynaamio + höyrytys, kuorinta, mekaaninen tai ultraääni-ihonpuhdistus, tehoseerumi, kulmien siistiminen, naamio, hiuspohjan, hartioiden tai käsien hieronta, hoitovoide

92€


ESSE SKIN - kasvohoito

Kosteuttava, rauhoittava tai kirkastava ihotyypin mukainen kasvohoito tehoseerumilla

sis. alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, hiuspohjan tai käsien hieronta, hoitovoide. Tähän kasvohoitoon voit halutessasi yhdistää mekaanisen ihonpuhdistuksen +15€ / ultraääni-ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan +28€

90€


ESSE Anti-Age - kasvohoito

Täydellinen hoitokokonaisuus aikuiselle iholle tehoseerumilla

sis. alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, hiuspohjan tai käsien hieronta, hoitovoide. Tähän hoitoon voit halutessasi yhdistää ultraääni-ihonpuhdistuksen +28€.

115€


ESSE PROBIOTIC - kasvohoito

Koe probioottien teho - 100 miljardia elävää probioottia sisältävä tehoseerumi

sis. alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kulmien muotoilu, hieronta, naamio, hiuspohjan tai käsien hieronta, hoitovoide. Tähän hoitoon voit halutessasi yhdistää mekaanisen ihonpuhdistuksen +15€ / ultraääni-ihonpuhdistuksen +28€.

115€


ESSE Signature

Taivaallinen hemmotteluhetki!

sis. jalkojen kuorinta ja hieronta, ihotyypin mukainen kasvohoito hieronnalla, hiuspohjan tai käsien hieronta, hoitovoide

125€ESSE kasvohoitoihin voit yhdistää halutessasi myös kestovärejä ja laitehoitoja. Kasvohoidon yhteydessä mekaaninen ihonpuhdistus +15€ /ultraääni-ihonpuhdistus tai timanttihionta +28€.

Kulmien sokerointi +2€


Hinnat sisältävät ALV 24%

Peruuttamattomista hoitoajoista perimme hoidon hinnan.