IMG_7533.jpg

Phformula

Ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella ja innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.

 

S.P. Complex herkkyystesti

Herkkyystesti määrittelee ihosi sen hetkisen tilan ja valmistelee ihoa varsinaista pinnoitushoitoa varten avaten kuljetuskanavia sekä kevyesti kuorien ihon pintaa. Herkkyystesti tehdään ennen jokaista pinnoitushoitoa sopivan hoidon valitsemiseksi ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Herkkyystestin jälkeen, ennen varsinaista pinnoitushoitoa asiakas ostaa kotiin aktiiviseerumin, joka tukee ja valmistelee ihoa seuraavia hoitoja varten.

25€


PHFORMULA ihonpuhdistus

sis. alkupuhdistus, S.P. Complex herkkyystesti, mekaaninen tai ultraääni-ihonpuhdistus, puhdistava pinnoitus, hoitovoiteet.

80€


PHFORMULA kasvohoito

sis. alkupuhdistus, S.P. Complex herkkyystesti, mekaaninen/ultraäänipuhdistus, halutessasi kasvohieronta, naamio ja V.I.T.A.C pinnoitushoito, hoitovoiteet.

120€

Kasvohieronnalla 135€


V.I.T.A.C. pinnoitushoito

Kirkastaa ja heleyttää ihoa

C-vitamiinin kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja tasaisenParantaa solujen aineenvaihduntaa, kosteuttaa ja edistää kollageenin tuotantoa. Voidaan tehdä myös raskauden ja imetyksen aikana.

65€

Naamion kanssa 85€


A.G.E. pinnoitushoito

Silottaa ja tasoittaa ihoa

Stimuloi kollageenin tuotantoa ja silottaa näkyvästi pinnallisia juonteita ja ryppyjä.

80€

Naamion kanssa 100€


M.E.L.A. pinnoitushoito

Tasoittaa pigmenttivirheitä ja kirkastaa ihoa

Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Ehkäisee voimakkaasti tyrosinaasin entymaattista toimintaa, samalla stimuloiden epidermiksen erilaistumista ja siten tehostaen epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen.
Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon.

80€

Naamion kanssa 100€


A.C.N.E. hoito

Puhdistaa ja hillitsee tulehdusta

Ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen ja rasvaisuuteen taipuvaisessa ihossa. Vaalentaa aknearpia ja kuorii kevyesti ihon pintaa. Sarjahoidoilla vakuuttavia hoitotuloksia.

70€

Naamion kanssa 90€


C.R. pinnoitushoito

Rauhoittaa ja vahvistaa

Herkistyneen, punoittavan ja rosaceaan (ruusufinni) taipuvaisen ihon hoito. Vahvistaa ihon toimintakykyä, ehkäisee punoitusta ja lehahtelua ja parantaa luonnollista suojamekanismia.

65€

Naamion kanssa 85€


Kaula- ja decollete -hoito

40€

Muiden hoitojen yhteydessä 25€


Hinnat sisältävät ALV 24%

Peruuttamattomista hoitoajoista perimme hoidon hinnan.