Villimimmi logo valk.png
Kun haluat ihonhoidoltasi enemmän!
IMG_7317.jpg
 
 

Kauneus ja hyvinvointi kulkevat rinnakkain, eikä niitä voi erotella.

Kauneushoitola Villimimmi Kauneus on toiminut Hyvinkäällä nyt 16 vuoden ajan. Ihonhoidossa tärkeää on tuntea asiakkaan iho niin hyvin kuin mahdollista. Tämän vuoksi haluamme rakentaa kanssasi luottamuksellisen yhteistyön, jotta voimme palvella sinua kokonaisvaltaisesti kauneuttasi ja hyvinvointiasi ajatellen. Toivomme, että vierailusi meillä on kokemus. Hoitolamme tunnelma on rauhoittava ja haluamme, että hoitohetkesi meillä on vain sinua varten. Avoin ja aito ilmapiiri on tärkeä osa hoitokokemustasi.

Ihonhoitotuotteiltamme vaadimme paljon. Ammattitaidon ja kokemuksen avulla olemme löytäneet tuotesarjat, joilta voi odottaa tuloksia. Uskomme, että laadukasta ja tehokasta kosmetiikkaa voidaan tehdä luontoa kunnioittaen. Probioottinen ihonhoito, luonnonkosmetiikka ja luonnollisen kauneuden vaaliminen on meille erityisen tärkeää. Vuonna 2016 hoitolastamme versosi luonnonkosmetiikkaan erikoistunut shop (Ecos Natural Beauty), joka sai uuden nimen Naturally Wild vuonna 2019. Seuraamme kauneusalaa innolla ja inspiroidumme, kun voimme jakaa kanssasi kauneuden maailman. Tervetuloa meille!

 
Kauneus ja hyvinvointi kulkevat rinnakkain, eikä niitä voi erotella. Sen vuoksi näkemyksemme ihonhoidosta ja kauneudesta on kokonaisvaltainen!
— Sarita, villimimmi
 
Naturally Wild logo valk.png
 

Villimimmistä versonnut luonnonkosmetiikka shop Ecos Natural Beauty sai uuden nimen vuonna 2019. Nimilinjaa yhdistäksemme uudeksi nimeksi tuli Naturally Wild. Uskomme, että luonnollisia arvoja vaalivassa kosmetiikassa on tulevaisuus. Sen vuoksi hoitolamme yhteydessä toimivan kosmetiikka shopin tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit ja ovat ympäristöystävällisiä sekä eettisesti valmistettuja. Shopilla saat yksilöllistä ja ammattitaitoista opastusta sinulle sopivien tuotteiden valintaan.  Meille sinä riität sellaisena kuin olet, luonnollisesti villinä - “Naturally Wild”.

 
DAB743D8-A970-439F-91AB-42111A9B7472.png
 
 

Ajankohtaista
 

 

DAFNA’S DAY
21. Syyskuuta 2019

Haluaisitko itsellesi sertifioidun luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjan, joka on paljon enemmän kuin pino kosmetiikkatuotteita? Dafna’s on lyönyt meidät ällikällä tehokkuudelleen mutta tarjoaa myös todellisen hyvinvointikokemuksen niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Ikääntymistä hidastava ihonhoitosarja pohjautuu Ayurveda-filosofiaan, luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin sekä pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Tule tutustumaan Dafna’s:n kasvohoitojen merkeissä 21.9.2019 klo: 9-15. Kasvohoidon hinta on 15€/30min ja tuoteostoksia tehdessäsi kasvohoito on veloitukseton. Ajanvaraukset voi tehdä verkkoajanvarauksen kautta (shop-palvelut), puhelimitse tai sähköpostise. Tervetuloa tutustumaan tehokkaaseen anti-age ihonhoitosarjaan!

ESSE PROBIOTIC SKINCARE

Tulossa 2019

Hoitolan ja shopin timanttiselta ihonhoitosarja Esse:ltä on tulossa myös tapahtuma loppuvuoden aikana. Probioottisen ihonhoidon pioneeri ja aktiivisia afrikkalaisia kasviraaka-aineita sisältävä ihohoitosarjan filosofia perustuu ihon mikrobiomin vaalimiseen. Ihon oma suojavaippa on lahja, jonka saamme syntyessämme. Terve iho sisältää biljoonia mikrobeja ja ne yhdessä toimivat solujen kanssa ihoa suojaavina sotureina. Esse hyödyntää eläviä mikrobeja eli probiootteja, jotka taistelevat ikääntymistä edistäviä mikrobilajeja vastaan. Lisäksi ihoa ravitaan prebiooteilla, joilla suositaan sellaisten mikrobien kasvua, jotka parantavat ihon mikrobimia. Kosmetologin tärkein työtehtävä on hoitaa ihon pintaa. Sen vuoksi Essen hoitofilosofia on jotain mistä olemme todella ylpeitä!

PIKKUJOULUMEIKIT

Ihan kohta nurkan takana häämöttää vuoden loistelian aika, jolloin saa luvan kanssa säihkyä ja säkenöidä pimenivissä illoissa. Elämän pieniin tähtihetkiin eli pikkujoulukauteen voit saada hohdetta silmiin ja punaa huulille ammatilaisen avustuksella. Ajanvarauksestamme suosittelemme sinua valitsemaan Meikin 51€/60min, koska pikkujouluissa tunnetusti korkkarit nousevat kattoon ja meikille halutaan kestävyyttä pitkälle iltaan asti. Jos unelmoit tähtisilmistä, halutessasi kiinnitämme myös muutamia ripsitupsuja meikin yhteydessä. Ripsitupsut 5-10€, riippuen tupsujen määrästä. Voit varata meikkiajan niin hoitolan kuin shopinkin ajanvaraus valikosta. Säihkettä silmiin ja korkkarit kattoon IHANA!

 
 
 
Ihan kuin olisin ollut satumaassa!
— Ritva K.
Paikka todella kaunis ja rauhallinen. Uudestaan!
— Miia H.

IHANA JENGI!

Ihana paikka ja niin ammattitaitoiset tekijät. Täyden viiden tähden palvelu!
— Susanna K.
 
IMG_7708.jpg
 

MIMMIT

 

Sarita Hassel

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2002 ja perustanut Villimimmin kauneushoitolan vuonna 2003. Valmistuin 2018 myös estenomiksi tiukan opiskelurupeaman päätteeksi. Jatko-opintoihin hakeuduin, koska halusin saada lisää tietoa kosmetiikan raaka-aineista sekä niiden vaikutuksista. Hoitotuotteiden tehokkuus ja turvallisuus ovat minulle erityisen tärkeitä arvoja, oli kyseessä sitten perinteinen tai luonnonkosmetiikka. Uskon, että laadukasta ja tehokasta kosmetiikkaa voidaan tehdä luontoa kunnioittaen. 

Teen hoitolassamme kaikkia tarjoalla olevia hoitoja ja innostun helposti uusista asioista. Työssäni olen erityisen tarkka ja haluan hioa yksityiskohtia viimeiseen asti. Luonteeltani olen avoin sekä iloinen ja toivonkin voivani jakaa hyvää fiilistä myös muille. Läsnäolo, kiireettömyys ja asiakkaan kuunteleminen ovat hoitotyöni perusta. Minulle sinä olet tärkein!

Olen intohimoinen sisustaja ja minulla on jos jonkilaista projektia meneillään, joka näkyy myös hoitolassamme.

Jaana Ylönen

Olen työskennellyt tänä vuonna 20 vuoden ajan kauneuden parissa kauneushoitoloissa ja kosmetiikkamyymälöissä Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Helsingissä. Viime vuosina luonnonmukainen ihonhoito on vallannut sydämeni ja arvostan tuotteiden laatua, puhtautta ja tehokkuutta. Vahvuuksiani hoitotyössä ovat ammattitaito, rauhallisuus ja napakat mutta rentouttavat hierontaotteet. Asiakkailleni haluan räätälöidä juuri heille sopivat hoitokokonaisuudet ja yhteistyön jatkuminen on minulle erityisen tärkeää. Minulle kauneus merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Seuraan alan trendejä jatkuvasti ja tiedän mitkä ovat alan kuumimmat uutuudet. Blogien seuraaminen sekä hyvinvoinnin, ravinnon että kauneuden saralta kuuluvat mielipuuhiini.

 
 
 

IHANA-KORTTI 

SHOP-palveluista ja tuoteostoksistasi saat leiman kanta-asiakaskorttiimme IHANAAN. Meille meidän jokainen asiakas on IHANA. Jos siis olet meidän “jengissä”, olet meidän IHANA!

Saat jokaisesta normaalihintaisesta yli 10€ ostoksesta tai SHOP-palvelusta leiman ja kun olet kerännyt 10 leimaa, saat seuraavasta ostoksestasi/palvelusta 15€ alennuksen.

 
 
ihanakortti.jpg
 

Seuraa meitä myös Instagramissa!