Tuotemerkit

Tutustu hoitolamme valikoituihin helmiin. ECOS Shop:n sivuilta löydät laajan valikoiman muita brändejä.

esse logo hopea.jpg

Esse Probiotic Skincare

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja  uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Esse-tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

phtyttö.PNG

 

pHformula

Ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella ja innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Ihon pinnoitushoitojen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen sekä mietojen happojen yhdistelmiin. Hoitomuodon tavoite on kuolleen solukon poistamisen sijaan turvallinen ja kontrolloitu ihosolujen uudistaminen ja uuden solukon mahdollisimman tehokas muodostaminen. Pinnoitushoidot tarjoavat tehokkaita hoitoja ihon erityisongelmiin kuten: akne, pigmenttimuutokset, ikääntyminen, ihon krooninen punoitus (rosacea).

youngblood_logo.jpg

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoana kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

 

Youngblood

Youngblood on mineraalimeikkisarja, jossa tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien sävyt peittävät huomaamattomasti ihon virheellisyydet ja tuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki.

Everyday Minerals   Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä, jolla brändi haluaa viestiä luonnollisen kauneuden jatkumoa tuotteissaan.

Everyday Minerals

Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä, jolla brändi haluaa viestiä luonnollisen kauneuden jatkumoa tuotteissaan.

 
 

 

Everyday Minerals

Everyday Minerals on amerikkalainen mineraalimeikkisarja, joka hyödyntää puhtaimpia luonnollisia raaka-aineita. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Sarja tarjoaa kattavan valikoiman meikkisävyjä ja koostumukseltaan erilaisia meikkipohjia jokaiselle ihotyypille. Sarjasta löytyy myös täydellisen pehmeät siveltimet. 

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsipidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes on kehittänyt alan yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän, jolla voidaan taata laatu ja turvallisuus kuluttajille asti.