Villimimmillä on pitkä historia kauneusalan yrityksenä. Kauneushoitola Villimimmi Kauneus on toiminut Hyvinkäällä nyt 14 vuoden ajan. Ihonhoidossa tärkeää on tuntea asiakkaan iho niin hyvin kuin mahdollista. Tämän vuoksi haluamme rakentaa kanssasi luottamuksellisen yhteistyön, jotta voimme palvella sinua kokonaisvaltaisesti kauneuttasi ja hyvinvointiasi ajatellen. Seuraamme kauneusalaa innolla ja inspiroidumme kun voimme jakaa kanssasi kauneuden maailman. Tervetuloa meille!


Sarita Hassel

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2002 ja perustanut Villimimmin kauneushoitolan vuonna 2003. Opiskelen tällä hetkellä töiden ohella estenomiksi. Jatko-opintoihin hakeuduin, koska halusin saada lisää tietoa kosmetiikan raaka-aineista sekä niiden vaikutuksista. Hoitotuotteiden tehokkuus ja turvallisuus ovat minulle erityisen tärkeitä arvoja, oli kyseessä sitten perinteinen tai luonnonkosmetiikka. Uskon, että laadukasta ja tehokasta kosmetiikkaa voidaan tehdä luontoa kunnioittaen. 

Teen hoitolassamme kaikkia tarjoalla olevia hoitoja ja innostun helposti uusista asioista. Työssäni olen erityisen tarkka ja haluan hioa yksityiskohtia viimeiseen asti. Luonteeltani olen avoin sekä iloinen ja toivonkin voivani jakaa hyvää fiilistä myös muille. Läsnäolo, kiireettömyys ja asiakkaan kuunteleminen ovat hoitotyöni perusta. Minulle sinä olet tärkein!

Olen intohimoinen sisustaja ja minulla on jos jonkilaista projektia meneillään, joka näkyy myös hoitolassamme.


Jaana Ylönen

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan kauneuden parissa kauneushoitoloissa ja kosmetiikkamyymälöissä Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Helsingissä. Viime vuosina luonnonmukainen ihonhoito on vallannut sydämeni ja arvostan tuotteiden laatua, puhtautta ja tehokkuutta. Vahvuuksiani hoitotyössä ovat ammattitaito, rauhallisuus ja napakat mutta rentouttavat hierontaotteet. Asiakkailleni haluan räätälöidä juuri heille sopivat hoitokokonaisuudet ja yhteistyön jatkuminen on minulle erityisen tärkeää. Minulle kauneus merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Seuraan alan trendejä jatkuvasti ja tiedän mitkä ovat alan kuumimmat uutuudet. Blogien seuraaminen sekä hyvinvoinnin, ravinnon että kauneuden saralta kuuluvat mielipuuhiin.